Tuesday, April 21, 2009

dilukai disakiti tp terus menyayangi

bak kata siti nurhaliza dlm lagu pada cintanya....
walau dicerca walau dihina,
xmengapa...sementara,
walau diduga, walau tersiksa...
aku setia...
pada cintanya....

hurm....
aku syg sgt2 kt sorg nie....
aku penah ckp dlm blog aku sblm nie... my life would suck without or with u?
the answer is my life would suck without you...

im nothg without this person....
aku terlalu cintakannya...
aku sgp tgu dia walupun aku dah xda dlm hati dia...
walaupon dia dgn org laen skrg...
sakit tur mmg sakit..
pedih tur mmg pedih...
tp aku sgt2 cintakannya...

so buat 'A' i wrote dis for u only...


walau sederita mana hati ini diseksa olehmu,
aku terima dgn pasrah kerna hati ini hanyalah untukmu,
walau sederita mana hati ini dipanah kata-katamu,
aku terima dengan redha kerna hanya bersamamu,
kutemui manik2 kebahagian itu,

aku pohon dan sujud menghadapmu,
agar kau takkan tinggalkan aku,
kerna duniaku,
takkan lengkap dan gelap tampamu,
disisiku,

walaupun aku dianggap murahan bagimu,
aku sanggup terima segalanya,
agar aku kekal selamanya bersamamu,

walaupun kutahu,
kini,
cintaku ini,
hanyalah,
bertepuk sebelah tgn.....

3 comments:

m.izanuddin said...

jadi r plak follower aku...
ok2???

Anonymous said...

Allah xkan mungkiri janjey Lelaki baek untuk wanita yang baek...
jgn dambakan wanita dgn cara yang salah...
instead of mengabdikan wanita nie... y not ko abdikan Allah dengan sekental2nya.. pray for that girl be ur truthful patner in this life.. but it must come with effort beb..

abdrahmansirat said...

kalu u rasa u buat benda yang baik..nati dapat la balasannya....kalu u pengkhianat....so better bla dari kena ludah hehe...tepuk dada taye hati...jgn minta yang tbaik untuk diri sniri sdgkan u tak buat ape2 untuk org lain....haye nak itu nak ini je pandai....pastu komplen mcm2.....u pandai blakon?ade yang lagi hebat blakon.................bersabo je ek....mgkin org tu 1 dlm seribu atau u xkan jumpa org mcm tu lg dlm idup..nasi da jd bubur...jgn dikenng